HOME

COACHING

JOURNEYTHERAPIE

THE WORK

ESTORIC HEALING

MEERDAAGSE INDIVIDUELE
INTENSIEVE BEGELEIDING

BEDRIJVEN


CONTACT

LEVENSVISIE

Victor van der Putten
Lijsterlaan 73
3853 TB Ermelo

T 0341 · 494 375
M 06 53 126 880

victorvdputten@me.com
www.victorvdputten.nl

The Work

Leven in plaats van Overleven

Waarom The Work in groepen zo effectief is? 

Binnen een groep zijn er interacties tussen mensen. Vanuit ons individuele menszijn, zien en ervaren wij plezierige en onplezierige eigenschappen in de ander. Wij reageren op de ander vanuit hetgeen wij vinden en belanden soms in conflictsituaties zowel privé- en/of binnen ons werk.

Als we ons bewust zijn dat we juist datgene in de ander herkennen (positief/negatief) dat wij zelf aan eigenschappen hebben, worden we ons bewust dat we onderling projecteren. Vaak is de ander de spiegel van een gedeelte in jezelf. 
D.m.v. the Work kun je leren dat je als mens toch áltijd mensen nodig hebt om inzicht te krijgen in jezelf.

Als je vanuit dit positieve inzicht, je reeds vooraf oordelende gedachten en projecties loslaat, verbetert het contact met jezelf én de ander. 

Dit geeft een enorme bevrijding en ontspanning, waardoor we onze blokkades uit de wegruimen.Vanuit de milde gedachte dat “iedereen er mag zijn” ervaren we ons leerproces om als mens te mogen leven en werken mét mensen. Vervolgens kunnen we ervaren dat we in vrijheid mogen leven en al onze levenservaringen die wij hebben zinvol zijn. The Work maakt je als mens mild en levert een positieve bijdrage aan je privé- en werk-situatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IN GROEPSVERBAND

ERVARINGEN

AGENDA

VICTOR VAN DER PUTTEN