HOME

COACHING

JOURNEYTHERAPIE

THE WORK

ESTORIC HEALING

MEERDAAGSE INDIVIDUELE
INTENSIEVE BEGELEIDING

BEDRIJVEN


CONTACT

LEVENSVISIE

Victor van der Putten
Lijsterlaan 73
3853 TB Ermelo

T 0341 · 494 375
M 06 53 126 880

victorvdputten@me.com
www.victorvdputten.nl

The Work

Leven in plaats van Overleven

Als mensen denken wij de hele dag door. We denken van alles over het verleden, over de toekomst en over ons leven nu. Veel van die gedachten zijn overtuigingen, aannames en oordelen. Al die gedachten hebben een enorme invloed op ons. Ze bepalen hoe we ons voelen en ze bepalen de keuzes die we in ons leven maken.

The Work is een eenvoudige, maar zeer effectieve methode om je denken te onderzoeken. Door jezelf een aantal vragen te stellen over je gedachten kom je erachter dat je dingen gelooft over jezelf, anderen en situaties terwijl je helemaal niet kunt weten of dat waar is. Je ziet in dat je dingen niet weet waarvan je dacht dat je ze wel wist.

Door het doen van The Work bevrijd je jezelf van deze gedachten. Je hoeft ze niet los te laten, je hoeft ze alleen te onderzoeken, dan gaan ze "wankelen" en uiteindelijk laten ze gewoonweg jou los. Dat geeft een enorme opluchting, ontspanning en bevrijding. Je verzet tegen de realiteit smelt weg.

Door The Work te doen kom je erachter dat wat je de ander verwijt, je vaak zelf ook doet. Het is echter makkelijk om nare eigenschappen bij de ander te zien en een stuk lastiger om ze in jezelf te erkennen. The Work maakt heel mild, zowel naar jezelf als naar de ander. Je leert jezelf veel beter kennen en de ander te zien zoals hij of zij werkelijk is.

The Work werkt ook zeer effectief bij het oplossen van problemen in relaties. Zowel in een partner-relatie als in een relatie tussen collega's, familieleden of vrienden. In dat geval kun je het beste samen komen voor een sessie.
Privésessies kun je los boeken of in een coachings-traject van 3 of 6 keer.

The Work is ontwikkeld door Byron Katie. De boeken die zij hierover schreef zijn:
-Vier vragen die je leven veranderen.
-Houden van wat er is.
-Ik heb je liefde nodig, is dat waar?

Meer informatie kun je vinden op de website www.thework.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IN GROEPSVERBAND

ERVARINGEN

AGENDA

VICTOR VAN DER PUTTEN