HOME

COACHING

JOURNEYTHERAPIE

THE WORK

ESTORIC HEALING

MEERDAAGSE INDIVIDUELE
INTENSIEVE BEGELEIDING

BEDRIJVEN


CONTACT

LEVENSVISIE

Victor van der Putten
Lijsterlaan 73
3853 TB Ermelo

T 0341 · 494 375
M 06 53 126 880

victorvdputten@me.com
www.victorvdputten.nl

Reuma en fibromyalgie

Leven in plaats van Overleven

Fibromyalgie is een verzamelnaam geworden, wanneer de artsen het niet meer weten, dan noemen ze het maar fibromyalgie.

Het is wel degelijk een aandoening, die gepaard gaat met vervelende en pijnlijke klachten tot het niet meer kunnen bewegen zonder pijn, geen conditie meer hebben, het gewoon niet meer kunnen.

Een bekend beeld van fibromyalgie is dat deze cliënten niet voor zichzelf uit durven te komen, jaren lang emoties weggestopt hebben doordat ze overgevoelig zijn voor prikkels van buiten, goed willen zijn voor anderen, en vooral goed willen zijn of de beste willen zijn.

Het niet jezelf zijn veroorzaakt stress die zijn weerslag heeft op de emoties en de emoties hebben weer hun weerslag op het fysieke lichaam. Ik spits me toe op het naar boven krijgen van die emoties zodat deze geen blokkades meer gaan vormen om je prettiger gaat voelen, waardoor er meer ruimte komt in de beweging en je geest.

Het gaat om een proces van bewustwording. Wanneer je bewust bent van die handelingen die je doet en gedaan hebt waardoor je zo in de stress geraakt bent, dan kan er een verandering plaats vinden. Dat betekent in de praktijk een andere levenshouding waardoor de cliënt zowel letterlijk als figuurlijk zich makkelijker gaat bewegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRAUMAVERWERKING

BURN OUT

RELATIES

Reuma en fibromyalgie